Content Image

Content Image

Lijstwerk en ornamenten geven een chique en authentieke uitstraling aan uw wanden en plafonds.U kent ze wel, die fraaie gestucte plafonds in oude panden uit de 17e en 18e eeuw. Restauratie van dit soort plafonds en het bijbehorende lijstwerk is een bijzonder ambacht en wordt tegenwoordig maar door een paar bedrijven in Nederland vakkundig uitgevoerd. D.w.z. op de oude ambachtelijke wijze en dus volledig in gips. Tegenwoordig bestaan er hele catalogi vol geprefabriceerd lijstwerk zodat de stukadoor wat sneller en exacter te werk kan gaan.

Bij Stukadoor Expert heeft u keuze uit een groot aantal soorten lijstwerk en ornamenten die zowel op plafond of wand aan te brengen zijn. Kies uit speciale rozetten, krullen en andere fraaie versiersels. Onze vaklieden zorgen ervoor dat de door u uitgekozen ornamenten vakkundig op wand of plafond worden aangebracht en worden meegenomen in het totale stucwerk.

Het versieren of decoreren van een plafond of wand met eenvoudig lijstwerk hoeft niet veel te kosten. Kleine decoraties zorgen ervoor dat een plafond er al veel chiquer uitziet. Met een mooi plafondplintje zorgt u er al voor dat de overgang van wand naar plafond bijzonder wordt. En als u een stijlvolle wandlambrisering wilt maken, zijn er tegenwoordig allerlei oplossingen voorhanden. Onze specialisten weten precies wat er tegenwoordig allemaal op het gebied van lijstwerk en ornamentering mogelijk is.

Wilt u de prijzen of kosten van lijstwerk of andere gestucte ornamenten inzichtelijk krijgen? Vraag een offerte aan of laat ons even langskomen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent.