Een sierpleister voor uw woning, winkel of kantoorpand? Bij Stukadoor Expert kunt u terecht voor een grote keuze in sierpleisters. Een sierpleister is uiteindelijk de laatste afwerking die op wand of plafond wordt aangebracht en dus is de kleur- en structuurkeuze extra belangrijk. Van wat gladder tot grofkorrelig, van bonte kleuren tot rustieke grijstinten, bijna elke kleurtoon is op maat te bewerkstelligen. Van een blauwe sierpleister tot speciaal Italiaans Intonantico (een sierpleister vergelijkbaar met schuurwerk met een luxe en nostalgische uitstraling) en van een leempleister tot glad pleisterwerk, onze vaklieden weten allemaal hoe ze uw ruimte perfect kunnen afwerken.

Sierpleisters zoals leemwerk hebben een bijzondere vochtregulerende eigenschap. Ze zijn heel goed geschikt om het binnenklimaat te verbeteren mits ze in voldoende dikke lagen zijn aangebracht. De leemlaag ademt als het ware met de luchtvochtigheid mee. Bij droge tijden staat de laag weer wat vocht af en bij 'natte tijden' wordt vocht weer uit de lucht gehaald.

Schuurwerk is misschien wel de mooiste sierpleister die u kunt laten aanbrengen. De bijzondere handtekening op plafonds wordt verkregen doordat de stukadoor op een speciale manier zijn vlakspaan hanteert. Schuurwerk is echt iets wat door een erkend stukadoorsbedrijf moet worden aangebracht.

Wilt u de prijzen of kosten van sierpleisterwerk inzichtelijk krijgen? Vraag een offerte aan of laat ons even langskomen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

Content Image

Content Image