Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister die in verschillende korreldimensies te verwerken is. In principe wordt de kunstharddispersie aangevuld met kleine graniet- of marmerkorrels. Het voordeel van spachtelputz is dat het zeer duurzaam en vochtafstotend is en daarom is deze stucwerksoort ook geschikt voor de afwerking van buitengevels. Veel particulieren en ondernemers houden van spachtelputz om het robuuste uiterlijk en omdat het zeer eenvoudig te repareren is.

Bij Stukadoor Expert kunnen wij spachtelputz in honderden verschillende kleuren voor u aanbrengen. Voor buitenkwaliteit spachtelputz kiezen wij voor de beste producten waarop garantie kan worden verkregen van minimaal 5 jaar. De garantie op spachtelputz betreft de kleurvastheid van het product en de uitstekende scheuroverbruggende eigenschappen omdat het materiaal voldoende elastisch is. Spachtelputz wordt vaak in dezelfde adem genoemd met ganol of rustiekputz. Toch heeft granol een net wat andere opbouw en laagdikte en vaker is dit product ook grofkorreliger.

Spachtelputz is kant-en-klaar verkrijgbaar in de grotere bouwmarkt maar voor de juiste producten, zeker als het om buitenwerk gaat, worden de grondstoffen door ons op maat gemengd in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij spachtelputz kunnen afstemmen op het verwachte buitenklimaat.

Wilt u de prijzen of kosten van spachtelputz inzichtelijk krijgen? Vraag een offerte aan of laat ons even langskomen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

Content Image

Content Image