Content Image

Content Image

Bij Stukadoor Expert kunt u een zeer groot palet verschillende soorten stucwerk bestellen. In honderden verschillende tinten en structuren. De meeste particulieren of ondernemers kiezen tegenwoordig voor glad stucwerk in een speciaal uitgekozen kleur dat een perfect decor vormt voor de overige inrichting van woning of kantoor. Bij Stukadoor Expert kunt u geheel op maat een kleur uitzoeken. Glad stucwerk is dé trend van dit moment maar ook gestructureerd stucwerk zoals schuurwerk of spachtelputz is een fraai alternatief. Voor het repareren van stucwerk repareren of het opnieuw schilderen van stucwerk kunt u ook bij ons terecht. Ook kunt u onze stukadoors inschakelen om stucwerk te verwijderen.

Hoge kwaliteit glad stucwerk wordt tegenwoordig gemaakt van gipsgebonden sierpleisters. Dit stucwerk heeft een moderne uitstraling en maakt elke ruime visueel groter. Is de wand of plafond zeer ruw of zitten er allerlei scheuren in, dan wordt eerst gekozen om een laag raapwerk aan te brengen. Deze laag zorgt voor een stabiele en vlakke ondergrond voor de uiteindelijke afwerklaag.

Stucwerk zoals spachtelputz of een andere korrelige stucwerksoort bestaan tegenwoordig mede uit kunststof additieven. Waar vroeger kunststof bindmiddelen helemaal niet werden gebruikt in stucwerk, komt het nu steeds vaker voor om het stucwerk makkelijker verwerkbaar en beter vuil- en vochtafstotend te maken.

Wilt u de prijzen of kosten van stucwerk inzichtelijk krijgen? Vraag een offerte aan of laat ons even langskomen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent.