Content Image

Content Image

Spuitwerk

Het spuiten van plafonds of wanden is tegenwoordig één van de snelste en meest effectieve methode om een vlak en strak oppervlak in kleur te verkrijgen. Bij Stukadoor Expert kunt u kiezen uit allerlei kleuren spuitwerk. Dit spuitwerk of 'spackspuitwerk' wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen omdat alle wanden en plafonds al strak genoeg zijn om spuitwerk tot zijn recht te laten komen. Voor de wat oudere wanden of kantoorpanden is maar de vraag of spuiten de oplossing is. Meestal moeten wanden eerst worden gerepareerd en is glad stucwerk handiger om alle oneffenheden in de wanden direct op te vangen.

Tegenwoordig bestaat er ook zoiets als airless spuiten, latex spuiten of verfspuiten, alle drie methoden om de techniek van het machinaal spuiten ook toe te passen met als basis hele andere grondstoffen. De keuze voor stuccen of spuiten is een vraag voor de vakman en is vooral afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond.

Spuitwerk op wanden of plafonds kan grof of fijn aangebracht worden, dit is geheel afhankelijk van u eigen smaak. Houd er wel rekening mee dat de wanden eerst ( vlak ) behangklaar moeten worden opgeleverd, voordat er met het spuitwerk begonnen kan worden of dat er eerst een laag 'grondspuitwerk' moet worden aangebracht. Uiteraard kan Stukadoor Expert het vlak afwerken van oneffenheden en scheuren in wanden en plafonds voor u verzorgen. De kosten van spuitwerk zijn substantieel lager dan als u een wand of plafond handmatig wilt laten stuccen. De winst wordt behaald doordat het spuitwerk machinaal wordt aangebracht en dat zorgt uiteindelijk voor een sneller aan te brengen afwerking die ook nog eens zeer egaal is.

Wilt u de prijzen of kosten van spuitwerk inzichtelijk krijgen? Vraag een offerte aan of laat de specialisten van ons stukadoorsbedrijf even langskomen, dan weet u gelijk waar u aan toe bent.